vineri, 30 ianuarie 2015

Puterea destinului- serial cu audiente record

In ultima vreme nu am mai reusit sa urmaresc nici un serial, pana cand " Puterea Destinului" se anunta cu mare fast la PRO.tv. Mi s-a parut interesanta povestea si a fost de ajuns sa vizionez primul episod ca sa descoper una din cele mai spectaculoase povesti de dragoste care depinde de un singur lucru " puterea destinului". 
Pe langa intrigi, conflicte, lupta pentru adevar si o impresionanta poveste de dragoste, serialul aduce in prim plan traditiile turcesti, dar si o lume moderna pusa in fata cu traditiile prin prisma personajului principal, o frumoasa tanara de 18 ani, Sila.Aceasta face parte dintr-o familie saraca, care a dat-o spre infiere unei familii potenta financiar din Istambul. In casa parintiilor biologici au ramas trei frati printe care, cel mare Azad care indrazneste sa fuga cu aleasa lui, Narin, o fata care provine dintr-o familie de sefi, o familie bogata. Acest lucru e interzis inainte de nunta si de aceia Boran, fratele lui Narin, care detine puterea suprema in clan, are datoria de a o omora in numele traditiei pe sora si cumnatul lui.


O alta varianta ar fi ca Boran sa se casatoreasca cu sora lui Azad. Cum sora cea mica a lui Azad este prea mica pentru a se casatori, familia isi aduce in sfarsit aminte ca mai au o fata, Sila, si se duc la Istambul sa o caute. Reusesc sa-i castige increderea si sa o convinga sa vina in locurile natale. Aceasta se duce insotita si de tatal adoptiv, care intr-un final se intoarce singur la Istambul lasand-o pe Sila sa-si potoleasca dorul de locurile natale. Dar asta era doar o strategie din partea tatalui biologic, care planuieste impreuna cu Azad sa o casatoreasca pe Sila, fortat cu seful Boran. Acest lucru se si intampla chiar si fara voia Silei care intelege ca nu exista alta solutie si ca daca s-ar opune fratele si cumnata ei ar muri. La scurt timp parintii adoptivi ai Silei mor intr-un accident de masina.


De aici schimbarile din viata tinerei vor aduce rasturnari incredibile de situatie, aceasta acceptand sa faca eforturi neimaginate pentr-u asi ajuta familia.Cu toate ca norocul nu i-a suras, are puterea de a-si gasi fericirea in lucruri mici si sa se bucure de ce i-a oferit destinul pana acum. Fara sa-si dea seam incepe sa-l iubeasca pe Boran, dar responsabilitatea lasata de parintii adoptivi o indeamna sa fuga impreuna cu Narin si Azad ceea ce inseamna din nou incalcarea traditiei si are ca si consecinta moartea celor trei fugari.
Astept cu nerabdare fiecare episod tinand cont de complexitatea povestii, de lupta dintre modern si traditii, si sunt curioasa cum va reusi Boran sa schimbe regulile clanului in calitate de sef, aparand astfela iubirea pentru sotia si sora acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu