joi, 22 ianuarie 2015

Gangster-o lectie de viata


Revin cu o noua recomandare in randul filmelor de dragoste care sa ne tina cu sufletul la gura. Gangster este un film indian din categoria drama. Multi ar fi sceptici numai daca ar auzi titlul filmului: Gangster, dar trebuie sa va spun ca e un film care merita vazut.
Daya este personajul care da titlul  filmului,fiind un gangster periculos cautat de politie si care provine dintr-o familie saraca din Kashmir. Fugind de politie nimereste in casa unei dansatoare, Simran de care se indragosteste iremediabil. In ciuda vietii pe care o duce, Daya o respecta pe Simran mai mult decat orice. Sentimentele pe care le nutreste pentru Simran il fac pe Daya sa renunte la stilul sau de viata si a intemeia o familie alaturi de femeia pe care o iubeste si de Bittu, baietelul pe care cei doi l-au adoptat. Insa soarta le rezerva o surpriza neplacuta si comisarul care il urmareste pe Daya de foarte mult timp isi face aparitia si, intr-un schimb de focuri haotic, Bittu este omorat.Viata celor doi indragostiti este bulversata si sunt fortati sa traiasca separat pana se linistesc apele. Distrusa fiind din cauza pierderii lui Bittu, Simran cade in patima alcolului si, vulnerabila fiind, se indragosteste de Akas. Insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata, cei doi sunt prinsi impreuna de Daya care incearca sa refaca relatia cu Simran , aceasta  s-a conformat dar gandul ei era tot la Akas cu care reia legatura mai ales ca descopera ca a ramas insarcinata cu el.
Acesta o convinge pe Simran sa-l denunte pe Daya, care ajunge intr-un final la inchisoare. Cand lucrurile ar trebui sa intre pe un fagas normal, Simran este pusa in fata unei tradari oribile: barbatul care ii castigase increderea si pentru care il denuntase pe Daya era defapt un politist care isi facea datoria si care se folosise de ea pentru al prinde in sfarsit pe Daya. Nici vorba de iubire din partea lui pentru Simran sau copilul acesteia. Simran este din nou devastata dar planuieste o razbunare pentru Akas pe care o si duce la cap reusind sa-l omoare, dar este ranita si ea in acel schimb de focuri. Daya este condamnat la moarte si in timp ce el este executat, Simran se sinucide nereusind sa treaca peste drama prin care trecuse.
Emotionant nu? Concluziile va las sa le trageti singuri.
 Sursa imaginilor Google.Ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu