- 250 gr piscoturi,
- 150 gr crema de branza Almette cu smantana,
- 150 gr zahar pudra,
- 200 ml frisca lichida,
- 500 gr iaurt cu piersici,
- 2 plicuri gelatina granule,
- zahar vanilat,
- 700 gr compot de piersici,
- 100 ml frisca.
Mai intai vom tapeta o forma de chec cu folie alimentara. Piscoturile le trecem prin sucul scurs din compot si tapetam cu ele marginile formei de chec, nu inainte de a le scurta putin.
Gelatina o punem la hidratat in 200 ml de suc din compot, pentru 10 min dupa care o punem la topit pe baie de abur fara sa o fierbem.
In continuare spumam crema de branza cu zaharul pudra, adaugam zaharul vanilat, iaurtul de fructe, gelatina topita si frisca batuta spuma. Crema astfel obtinuta o vom pune in forma tapetata cu piscoturi ,peste ea adaugam piscoturi si dam forma la frigider pentru 4 ore sau mai bine peste noapte.
Acum prajitura este pregatita sa o rasturnam pe un platou si sa o decoram cu felii de piersici proaspete sau din compot si cu frisca.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu