Ingrediente:
- 175 gr biscuiti cu cacao,
- 10 caise,
- 150 gr crema de branza,
- 40 gr zahar pudra vanilat,
- 5 linguri zahar tos,
- 200 ml frisca lichida
- 1 plic gelatina,
- 100 ml lapte.
Mai intai vom pune gelatina la hidratat in 100 ml lapte.
Biscuitii se maruntesc cu ajutorul robotului de bucatarie. In continuare vom taia cubulete caisele si le vom sota 2-3 min cu cele 5 linguri de zahar. Crema de branza se spumeaza cu zaharul pudra vanilat apoi se amesteca lejer cu frisca batuta spuma. Gelatina care intre timp s-a intarit o vom dizolva usor pe baie de abur far a o aduce la punctul de fierbere si o adaugam peste crema de branza si frisca amestecand usor.
Punem biscuitii farmitati in 3 pahare , peste ei adaugam caisele sotate, crema de branza si frisca iar la final decoram cu cateva feliute de caise si putin din sosul caiselor sotate.
Se tine la frigider pana in momentul servirii.
Pofta buna va doresc!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu