joi, 20 august 2015

Cele mai mici preturi + o excursie la Paris doar cu Lenjerii de pat Outlet

Am aflat de existenta acestui magazin online de lenjerii de pat de la o prietena, care are aceiasi pasiune ca si mine: lenjeriile de pat de calitate superioara, cu imprimeuri deosebite.Ma bazez intodeauna pe recomandarile prietenei mele, care de data asta mi-a descris acest magazin ca fiind singurul care insumeaza toate calitatile impuse de noi. Care sunt acestea? Pai sa va enumar care sunt principalele criterii in functie de care imi aleg magazinul din care fac cumparaturi in materie de lenjerii de pat:
- intotdeauna calitatea superioara a produselor primeaza,
- bineinteles ca si varietatea produselor este importanta,
- preturi accesibile, 
- experienta personalului, felul in care comunica cu clientii,
- promotiile care atrag intotdeauna clientii, etc.

Magazinul Lenjerii de pat Outlet ofera o gama variata de produse: de la lenjerii de pat, perne, cuverturi, produse de curatenie, prosoape, halate etc. Calitatea produselor este una superioara iar pretul in rapot cu calitatea este extrem de accesibil.Nu am putut ramane indiferenta promotiilor  de pe site care sunt cel putin atragatoare. Eu raman la pasiunea mea: lenjeriile, si am gasit o categorie care este pe gustul meu si nu numai: 1+1 Gratis, cumperi o lenjerie si primesti doua, ce poate fi mai convenabil? Sa va arat si cateva modele din aceasta categorie:
 Aceste modele ar fi mai degraba pe placul baietelului meu. Si pentru mine: 

 Trebuie sa va spun ca transportul produselor se face exclusiv prin curierat ceea ce face ca transportul sa fie unul rapid si sigur.  
 In aceasta perioada 13-20 august  avem posibilitatea de a participa si la o tombola care ne poate aduce o excursie la Paris. Excursia are transportul gratuit si 3 zile de cazare in perioada 15.11.2015- 05.12.2015.
Am preluat leapsa de la Paula Ion http://lucruriprivitedejosinsus.blogspot.ro/2015/08/summer-black-week-2015-la-lenjerii-pat.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu