vineri, 24 iulie 2015

Lenjerii de pat de calitate doar la CumparaMisim.ro


Trebuie sa recunosc ca sunt pasionata de lenjeriile de pat si in consecinta cu greu ma pot oprii din a-mi achizitiona de fiecare data cand am ocazia cate o noua lenjerie. Involuntar fac legatura dintre un somn linistit si o lenjeriie de calitate in culori calde  si deschise, care tind sa fie mai linistitoare. Ba chiar m-am documentat ca sa-mi dau seama daca este un moft al meu si am descoperit ca specialistii sustin faptul ca o lenjerie de pat  poate chiar sa creeze disconfort din cauza culorii sau texturii nepotrivite. Asadar mare atentie cand ne alegem materialele si culorile lenjeriilor noastre intru-cat nimeni nu-si doreste un somn agitat.
De curand am aflat de magazinul online CumparaMisim.ro care m-a cucerit imediat ce  am trecut " pragul " magazinului si am descoperit  o sumedenie de lenjerii de diferite culori si din materiale de foarte buna calitate. Magazinul este foarte bine structurat  pe categorii astfel incat sa ne fie mai usor sa ne gasim ceea ce ne dorim.

 Eu m-am oprit la categoria  Lenjerii de Lux Pucioasa si mi-am ales cateva lenjerii din bumbac 100% care  pur si simplu m-au fermecat.  

Prima lenjerie este o lenjerie pentru pat dublu din bumbac 100% cu imprimeu floral. Pachetul contine 4 piese:
- cearceaf pilota 200* 230 cm
- cearceaf de pat  220*230 cm
- fete de perna ( 2 buc ) 50*70 cm .
Am uitat sa va spun ca la fiecare produs ve-ti gasi si cateva instructiuni de spalare care va vor ajuta.


 Aceasta este cea de-a doua lenjerie care mi-a atras atentia, din aceiasi categorie, tot din bumbac 100%, avand aceleasi dimensiuni ca si cealalta. Dar bineinteles ca nu m-am oprit aici si am ales si cea de-a treia lenjerie de pat pentru doua persoane ( v-am spus ca nu ma pot opri cand vine vorba de lenjerii )  care este amblata in cutie lacuita, eleganta de carton + punga de cadou.




Tot pe " rafturile" aceluiasi magazin am gasit o alta  categorie de produse extrem de eficiente : huse de pat cu elastic.
Husele de pat sunt confectionate din mai multe materiale, in principal  bumbac 100%  si imbraca perfect saltele de diferite marimi - 140*210 cm, 160*210 cm, 180*210 cm avand elastic de jur imprejur fixanduse foarte bine pe saltea. Din aceasta categorie eu am ales o husa alba pe masurile patului meu. Bineinteles ca husele sunt disponibile in diferite culori.


Ca si instructiuni de intretinere trebuie sa va spun ca aceasta husa se spala automat la 40 grade, fara inalbitori chimici si se calca la maxim 130 grade.
Cam astea sunt alegerile mele de care suntfoarte incantata.
 Spor la cumparaturi va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu