sâmbătă, 14 ianuarie 2017

Medik-on - farmacie online ieftina si eficienta


Suntem in plin sezon rece. Privesc pe fereastra si peisajul e mirific. Pomii sunt incarcati cu flori albe de nea cazute din inaltimile cerului.Totul este alb, misterios, grandios si zapada este din abundenta. Copacii si-au lasat bratele in jos sub greutatea albului. Totusi gerul napraznic care s-a abatut zilele astea peste intreaga tara ne face sa simtim iarna mai neprietenoasa decat este. Alaturi de o cana de ceai, ma multumesc doar cu privitul peisajului pe fereastra, pentru ca nu sunt suficient de curajoasa sa ma aventurez in marele alb. De altfel zilele astea doar linistea si raceala iernii bantuie strazile, caci despre oameni nu poate fi vorba. 
Dar pentru ca iarna aduce cu ea si episoade neplacute cum ar fi raceala, gripa, viroze, o" vizita " la farmacie este de neevitat. Intotdeauna trebuie sa fim pregatiti. Si daca pentru alte cumparaturi putem folosi mediul online, de ce nu am face asta si in materie de farmaceutice? In ultimii ani, numarul farmaciilor online a crescut vertiginos, iar concurenta in spatiul online, ca si in spatiul fizic este acerba. De multe ori, este dificil de reperat o farmacie ieftina mai ales intr-o piata abundenta de mesaje promotionale care atribuie titulatura de " cea mai ieftina farmacie online" aproape tuturor farmaciilor de pe piata.
Astfel m-am gandit sa vin cu o recomandare. Eu am gasit o farmacie ieftina Iasi  Medik-on.ro care intruneste toate avantajele unei farmacii online. Aici acentul este pus pe sanatatea si bucuria intregii familii prin game diversificate de produse la preturi rezonabile.


De ce totusi o farmacie online si nu una fizica?
Eu am sa va enumer cateva avantaje pe care le detine prima in defavoarea celei de-a doua. Daca alegi o farmacie online, atunci economisesti foarte mult timp. Astfel, cu un singur click, poti achizitiona medicamentul dorit, fara sa mai stai la coada dupa fiecare client. In cazul farmaciilor clasice exista posibilitatea sa nu gasim medicamentul dorit, si sa fim nevoiti sa mergem in mai multe locuri unde, evident trebuie sa stam la cozi. Si in cazul farmaciilor online este posibil ca un anumit produs sa nu fie pe stoc, insa cautarea este mai rapida.
Pe internet ai posibilitatea sa alegi din foarte multe oferte si sa cumperi produsele dorite la cele mai mici preturi. 
Un alt aspect foarte important este ca primesti medicamentele acasa la orice adresa. Si ma gandesc acum la unele rude care nu au calculator sau internet si pot face eu comanda, ca mai apoi medicamentele sa fie trimise la adresa celor care au nevoie de ele.
Nici reducerile sau promotiile nu sunt de neluat in seama. In farmaciile online gasim foarte multe promotii, lucru care nu se intampla si in farmaciile clasice. De exemplu la Medik-on.ro  pe langa preturile scazute de pe site, suntem intampinati cu oferte lunare care sunt gandite in functie de sezon astfel incat utilitatea lor sa fie maxima. Prin astfel de  actiuni si promotii eu chiar cred ca merita titlul de cea mai ieftina farmacie online.


Eu mi-am facut aprovizionarea din timp si acum pot sa ma bucur in liniste de cana mea de ceai!
O iarna calduroasa va doresc!